Marketing

Op zoek naar versterking op het gebied van (online) marketing? Omdat je het gevoel hebt dat je momenteel niet alle kansen benut, omdat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn maar je niet precies weet wat voor jou de beste strategie is of ter invulling van een tijdelijke functie? Graag sta ik je bij als interim marketingmanager, online marketeer of freelance marketingspecialist.

Het veranderende medialandschap
Het medialandschap verandert gedreven door technologische ontwikkelingen en sociale veranderingen met de dag sneller. Niet alleen de middelen veranderen, ook de manier waarop we met elkaar communiceren verandert voortdurend. Voor de marketeer betekent dit een andere benadering en een verschuiving van push informatie naar pull, waarbij vindbaarheid, likeability en relevantie een belangrijke rol spelen. Met de nodige ervaring op het gebied van online marketing sta ik je graag bij in het opzetten, finetunen of implementeren van een (online) marketingstrategie. Naast mijn freelance opdrachten geef ik namens How & Knower trainingen op het gebied van contentmarketing, online branding en pr, social media marketing, social media advertising en schrijven voor web. Tijdens deze trainingen word ik voortdurend geconfronteerd met verschillende vraagstukken, soorten organisaties en doelen. Dankzij deze ervaring en mijn werkervaring bij een groot online marketing bureau ben ik in staat om me snel te verdiepen in jouw organisatie en specifieke vragen.

Werkwijze
Uitgangspunt is is jouw opdracht. Samen verkennen we je vraag, doelen, verwachtingen en randvoorwaarden. De gemaakte afspraken leggen we vast in een overeenkomst. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Al overtuigd?
Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek, meer informatie of een offerte. Wil je meer weten over mijn achtergrond en ervaring? Bekijk dan mijn CV.