Communicatie

Op zoek naar versterking op het gebied van communicatie? Vanwege tijdelijke vervanging van een collega, voor een ambitieus project of omdat die ene klus al wel heel lang op de plank is blijven liggen? Met een flinke dosis enthousiasme en de nodige ervaring sta ik je graag bij in grote en kleinere communicatieopdrachten en interim klussen.

Werkwijze
Uitgangspunt is uiteraard jouw opdracht. Samen verkennen we je vraag, doelen, verwachtingen, randvoorwaarden en globale planning. De gemaakte afspraken leggen we vast in een overeenkomst. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Mijn stijl en visie
Gewapend met een zeer brede kennis over communicatiestrategie en -middelen beschouw ik mezelf als generalist in het communicatievak. Iemand die zich snel vastbijt in de materie en die graag samenwerkt met anderen om tot het beste resultaat te komen. Ik ben van mening dat communicatie in dienst moet staan van de organisatie en haar doelstellingen. Opdrachten staan dan ook nooit op zich maar dienen een groter geheel. Naast een perfecte afronding van de opdracht die jij me toevertrouwt probeer ik hier altijd over mee te denken.

Al overtuigd?
Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek, meer informatie of een offerte. Wil je meer weten over mijn achtergrond en ervaring? Bekijk dan mijn CV.