Events

De organisatie van een evenement is doorgaans een tijdrovende klus. Veelal een klus die ook nog eens tussen de bedrijven door moet worden opgepakt. Kom je tijd tekort of ben je op zoek naar een vernieuwende vorm of concept? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met ruim 10 jaar werkervaring op het gebied van events weet ik jouw wens te vertalen in een succesvol evenement. 

Soorten events
Of het nu gaat om een congres in Rusland, een beurs in Maleisië, een popconcert voor 4.500 concertgangers, een bedrijfsfeest voor 3.000 medewerkers of juist een heel klein en intiem afscheid van een collega; ik heb alles al wel een keer voorbij zien komen. Dankzij een groot netwerk aan professionals in de evenementenbranche –  van cateraars, AV bedrijven en hostessbureaus tot artiestenbureaus en standbouwers –  weet ik snel een ‘dream team’ samen te stellen waarmee ik jouw event tot een goed einde weet te brengen.

Werkwijze
Uitgangspunt is jouw opdracht. Samen verkennen we je vraag, doelen, verwachtingen en randvoorwaarden. Het liefst word ik in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij je plannen, omdat een concept of thema vaak erg bepalend is voor het succes van een event. Afhankelijk van de grootte van het event stel ik een projectplan met een begroting en planning op. Bij ieder evenement werk ik met een draaiboek, waarin tot in de kleinste details is uitgewerkt hoe het programma eruit ziet. De afspraken die we met elkaar maken leggen we vast in een overeenkomst. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Al overtuigd?
Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek, meer informatie of een offerte.
Wil je meer weten over mijn achtergrond en ervaring? Bekijk dan mijn CV.